Facebook

Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TAŞKÖPRÜ SARIMSAĞI
Yazar Mesaj
photoman Çevrimdışı
Member
***

Mesajlar: 120
Üyelik Tarihi: 31-03-2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.

Seviye: 9
Yaşam Puanı: 42 / 224
Yetenek Puanı: 40 / 1,110
Deneyim: 96 / 100
Mesaj: #1
TAŞKÖPRÜ SARIMSAĞI
TAŞKÖPRÜ SARIMSAĞI

Türkiye’de sarımsak üretiminin en fazla yapıldığı bölge Kastamonu’nun Taşköprü ilçesidir. Taşköprü sarımsağıTaşköprü sarımsağını diğer sarımsaklardan ayıran en önemli özellik koku ve aromasıdır. Diğer sarımsaklara göre daha keskin ve aromatik kokusu olan Taşköprü sarımsağı, özellikle raf ömrünün uzun olması ve diğer sarımsaklarda olmayan içeriğindeki anti-kansorejen selenyum ile diğer sarımsaklardan ayırılır. Taşköprü sarımsağı bir yıla yakın süre dayanabilmekte, özel bir saklanma koşulu istememektedir. Taşköprü sarımsağı bir çok hastalıkta hem tek başında hem de diğer tedavilere ek olarak kullanılabilir. Kullanıldığı hastalıklar; cilt hastalıklarında (özellikle saçkıran),baş ağrısı,diş ağrısı,ateş düşürücü,sıtma,verem (tüberküloz),solunum sistemi hastalıklarında,mide hastalıklarında,bağırsak parazitlerinde,basurda,hipertansiyonda,damar sertliğinde,sinir hastalıklarında,idrar yolu hastalıklarında kullanılmaktadır. Dünyanın en iyi sarımsağı olan Taşköprü sarımsağı hakkında çok daha fazla bilgiye http://www.taskoprusarimsagi.net adresinden ulaşabilirsiniz.

http://www.taskoprusarimsagi.net
10-05-2015 22:01
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

adsense, adwords, internetten para kazanma, google optimizasyon, pagerank, dmoz, yandex, dizin ekle, facebook, youtube, para kazanma, alışveriş, teknoloji haberleri, son dakika, haber
İletişim | Forum Adsense | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS