Facebook

Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kavurma Nasıl Yapılır
Yazar Mesaj
tamerbaba66 Çevrimdışı
Posting Freak
*****

Mesajlar: 902
Üyelik Tarihi: 09-08-2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.

Seviye: 26
Yaşam Puanı: 645 / 645
Yetenek Puanı: 300 / 2,514
Deneyim: 80 / 100
Mesaj: #1
Kavurma Nasıl Yapılır
Evet sizler için çok kaliteli bir kavurma blogu açmış bulunuyoruz neden böyle bir blog açma gereği duyduk derseniz öncelikle insanoğlu doğası gereği etcil bir varlıktır ve çok büyük bir kesimi eti çok sevmektedir etinde en lezzetlisi bana göre kavurmadır. Kavurmanın tadı mükemmeldir özellikle kurban bayramlarında yapılan kavurmalar efsanedir. Peki nasıl yapılır bu kavurma. Az yağ hafif su ve tuz tencereye konduktan sonra kuşbaşı özenle doğranmış etler atılır tabiki etler biraz yağlı olmalıdır tüm yağını alırsanız etin olmaz çünki yağ hem tad verir hemde kendi yağında yapacağız kavurmayı ki tadı kat kat daha güzel olsun. Daha sonra kapak kapatılır tercihen düdüklü tencerede en az 2 saat kadar pişirilir arada tadınada bakarak kıvamını anlayabiliriz. Etler ağızda dağılacak kıvama gelene kadar piştikten sonra kavurmamız hazır olmuştur. Afiyetle yiyebilirsiniz. Kavurma nasıl yapılır öğrenmiş oldunuz.
10-01-2016 21:07
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

adsense, adwords, internetten para kazanma, google optimizasyon, pagerank, dmoz, yandex, dizin ekle, facebook, youtube, para kazanma, alışveriş, teknoloji haberleri, son dakika, haber
İletişim | Forum Adsense | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS