Facebook

Cevapla 
 
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ev Baklavası
Yazar Mesaj
tamerbaba66 Çevrimdışı
Posting Freak
*****

Mesajlar: 902
Üyelik Tarihi: 09-08-2015
Rep Puanı: 0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına, 0 Teşekkür edildi.

Seviye: 26
Yaşam Puanı: 645 / 645
Yetenek Puanı: 300 / 2,528
Deneyim: 80 / 100
Mesaj: #1
Ev Baklavası
Ev baklavası öncelikle dışarıda satılan baklavalardan biraz değişiktir diyerek lafımıza başlayalım. Nedenine gelecek olursak evde dışarıda satılan baklavaların hamurları kadar ince hamur açılamamaktadır. Bu sebeple evde yapılan baklavaların hamurları biraz daha kalın olur ve 1 baklavada normalde 40 kat hamur kullanılıyorsa ev baklavasında 20 kat kullanılır. Tabi bunun nedenlerinden biride bir fabrikada baklava yapılırken çok hamur açılacağı için sürenin bir önemi yoktur fakat evde annelerimiz o kadar uğraşamazlar ve çokta uzun sürdüğü için elleride alışık olmadığı için bu işlemde biraz daha zorlanabilirler. Sitemizde ilerleyen günlerde ev baklavasının nasıl yapıldığı hakkında anlatımlı bir konu yayınlayacağız ve sürekli farklı baklava tarifleri vereceğiz sizler için.
10-01-2016 21:17
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla 


Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

adsense, adwords, internetten para kazanma, google optimizasyon, pagerank, dmoz, yandex, dizin ekle, facebook, youtube, para kazanma, alışveriş, teknoloji haberleri, son dakika, haber
İletişim | Forum Adsense | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafif Sürüm | RSS